ST9215 vida uçlu termometre ile donmuş gıdaların sıcaklık değerini görmek için; cihazın probu burgulu ucu vasıtasıyla donmuş olan ete döndüre döndüre saplanır.
ST9215 vida uçlu termometre ile donmuş gıdaların sıcaklık değerini görmek için; cihazın probu burgulu ucu vasıtasıyla donmuş olan
ete döndüre döndüre saplanır. Daha sonrasında ise ölçüm sonucu dijital ekranından okunur.
ST9215 BURGULU TERMOMETRENİN ÖZELLİKLERİ:
- 10 cm sert sivri uçlu paslanmaz burgulu probu ile donmuş gıdaların iç sıcaklıkları daha hassas ve yüksek doğrulukla ölçülebilmektedir.
- Ucu vida gibi olduğu için donmuş et ve donmuş gıdaların ısısını görmek için kullanılan bir termometredir.
- Sıcaklık ölçümü yapılacak olan sert malzemelere cihazın probu döndürülerek saplanır ve alt tarafından sıcaklık ölçümü yapılır.
- Yapılan ölçümleri rahat okuyabilmeniz için kaliteli bir LCD ekrana sahiptir.
- Yaptığınız ölçüm sonucu ekranda gördüğünüz değeri sabitleyebilmeniz için HOLD fonksiyonu bulunmaktadır.
- Otomatik kapanma fonksiyonu sayesinde güç tasarrufu sağlamaktadır.
- ST9215 burgulu termometre; rahatlıkla kullanabileceğiniz ergonomik ve sağlam bir yapıya sahiptir.
- Cihazı kullanmadığınız zamanlarda prob bölümünün zarar görmemesi için kırmızı renkli prob kapağı bulunmaktadır.
NOT : ST9215 burgulu termometre gıda sektöründen hariç olarak; tarım, otomobil, proses kontrol, laboratuvar, ısıtma ve havalandırma, sera, enerji yönetimi gibi birçok sektörde kullanılan burgulu (vida uçlu) termometredir.
ST9215 dijital burgulu termometre; -50°C . . . +300°C değerleri arasında sıcaklık ölçümü yapabilmektedir.
9215 burgu uçlu termometre ile donmuş et ve gıdaların içerisindeki sıcaklığı rahatlıkla ölçebilirsiniz.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Prob Ölçüm Aralığı |
-50°C . . . +300°C
|
---|---|
Prob Hassasiyeti |
1 °C
|
Prob Çözünürlük |
0.1 °C
|
Prob Uzunluğu |
10 cm
|
Ekran |
LCD ekran
|
°C/°F Birim Seçebilme |
Yok
|
Ağırlık |
80 gram
|
Ebat |
100 x 160 x 30
|
Paslanmaz Prob |
Var
|
Alarm Kurabilme |
Yok
|
Koruma Kapağı |
Var
|
Güç Kaynağı |
1 adet G13 pil
|
2 Taksit | 3 Taksit | 6 Taksit | 9 Taksit | |
![]() | 686,31 x 2Toplam : 1,372,62 TL | 466,59 x 3Toplam : 1,399,77 TL | 248,88 x 6Toplam : 1,493,28 TL | 177,80 x 9Toplam : 1,600,20 TL |
![]() | 686,31 x 2Toplam : 1,372,62 TL | 466,59 x 3Toplam : 1,399,77 TL | 248,88 x 6Toplam : 1,493,28 TL | 177,80 x 9Toplam : 1,600,20 TL |
![]() | 686,31 x 2Toplam : 1,372,62 TL | 466,59 x 3Toplam : 1,399,77 TL | 248,88 x 6Toplam : 1,493,28 TL | 177,80 x 9Toplam : 1,600,20 TL |
![]() | 686,31 x 2Toplam : 1,372,62 TL | 466,59 x 3Toplam : 1,399,77 TL | 248,88 x 6Toplam : 1,493,28 TL | 177,80 x 9Toplam : 1,600,20 TL |
![]() | 686,31 x 2Toplam : 1,372,62 TL | 466,59 x 3Toplam : 1,399,77 TL | 248,88 x 6Toplam : 1,493,28 TL | 177,80 x 9Toplam : 1,600,20 TL |
![]() | 686,31 x 2Toplam : 1,372,62 TL | 466,59 x 3Toplam : 1,399,77 TL | 248,88 x 6Toplam : 1,493,28 TL | 177,80 x 9Toplam : 1,600,20 TL |
![]() | 686,31 x 2Toplam : 1,372,62 TL | 466,59 x 3Toplam : 1,399,77 TL | 248,88 x 6Toplam : 1,493,28 TL | 177,80 x 9Toplam : 1,600,20 TL |
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Tfa 14.1024 kızartma yağı termometresi; et, balık, patates pişirirken mükemmel kızartmayı kolay bir şekilde yapmanızı sağlayan analog ekranlı yağ termometresidir.
Hanna HI98501 problu termometre, yüksek hassasiyete sahip 10.5 cm uzunluğunda metal prob ile 0.2ºC hassasiyet sunan bir çubuk termometredir. Yarı katı ürünlerde ve sıvılarda hızlı ve doğru sıcaklık ölçümü yapma yeteneği ile öne çıkar.
Tfa 30.1021 problu termometre; 200°C' ye kadar sıcaklık ölçebilen, göstergesi de okumayı kolaylaştırabilmek adına 180° hareket edebilen, 18 cm prob uzunluklu hassas termometredir.
CEM DT-131 saplama problu gıda termometresi; 12 cm prob uzunluğuna sahip dijital bir termometre cihazıdır. Gıda, laboratuvar, kimya sektörleri gibi pek çok geniş kullanım alanı vardır. Probunu batırdığınız gıdanın sıcaklığını LCD ekranından kolayca takip edebilirsiniz.
Testo 108 prob okuyucu termometre; hem K tipi hem de T tipi prob bağlanabilen bağlanılan bu problar ile sıcaklık ölçümü yapabilen tek kanallı termometredir.